Lapostető szigetelés Gesztely

Lapostető szigetelés Gesztely, tetőszigetelés Gesztely, lapostető hőszigetelés Gesztely, lapostető szigetelés ára Gesztely, lapostető vízszigetelés Gesztely, lapostető szigetelés rétegrend Gesztely

Lapostető szigetelés Gesztely, tetőszigetelés Gesztely


Lapostetők víz és hőszigetelésére modifikált bitumenes szigetelőlemezt alkalmazunk. A vízszintes vagy a kis lejtéssel rendelkező lapostetők vízszigetelésénél napjainkban ez az egyik legelterjedtebb és ezzel együtt talán a legjobb szigetelési módszer.


A modifikált bitumenes lapostető szigetelő lemez egyaránt alkalmazható a régi lapostetős épületek felújításánál valamint az új lapostetővel rendelkező épületek csapadékvíz elleni szigetelése során is. A régi, tönkrement szigetelések legtöbbször bontás nélkül is felújíthatók ezzel a technológiával. Ezenkívül a bitumenes szigetelő anyag a síkpala tetők valamint a hullámpalával fedett épületek bontásmentes felújításánál is alkalmazhatók. Igény esetén vízszigetelési munkáinkat hőszigetelés kivitelezésével valamint lejtéskorrekcióval is párosíthatjuk. Így az egyenes rétegrendű vagy fordított rétegrendű szigetelési technikát alkalmazunk. Lapostető vízszigetelés hőszigeteléssel lesz teljes. Új építésű tetők esetén a szigetelést a megadott építési terv valamint műszaki alaprajz alapján készítjük el egyenes vagy fordított rétegrendben.

Egyenes rétegrendű lapostető szigetelés, tetőszigetelés:
Egyenes rétegrendű lapostető vízszigetelésnél, tetőszigetelés alkalmazható új tetőknél és felújítások során is, készülhet beton, valamint trapézlemez födémen egyaránt. Egyenes rétegrenddel általában nem járható lapostető, terasztető készül.
Ennek a típusú szigetelésnek a lényege, hogy a hőszigetelő réteg felett helyezkedik el a vízszigetelő bitumenes lemez. Az egyenes rétegrendű tetőszigetelés egy vagy két rétegben készülhet szükség esetén hőszigeteléssel illetve lejtésképzéssel kiegészítve.

A megtekintéséhez kattintson a képre:

Lapostető szigetelés rétegrend Gesztely

Lapostető szigetelés esetén akkor alkalmazzuk, ha a felújítandó tetőfelület meglévő, elöregedett szigetelése is bitumenes vízszigetelő lemezzel készült és állapota kielégítő. A tetőfelület gondos takarítása és előkészítése után, a tető teljes felületére lángolvasztással történik hegesztve egy réteg modifikált bitumenes vízszigetelő lemez kerül, melyet a meglévő attikákra és függőleges felületekre is felvezetünk. Ezekre a felületekre felhajtott szigetelőlemez rögzítése horganyzott viharléccel történik.

Kétrétegű lapostető szigetelés (filces vagy alátétlemezes)

A megtekintéséhez kattintson a képre:

A megtekintéséhez kattintson a képre:

Referenciáink:

A teljesség igénye nélkül

Lapostető szigetelés ára Gesztely:

Lapostető szigetelés árlista:

Munkadíj: 1000 Ft/m2 -től.
Ez a tényleges tetőfelületre vonatkozik.

Anyag: 750 Ft/m2 -től.
1m2 tekercses zsindely mindössze 0.8m2 tetőfelület lefedésére alkalmas ( sütőcsík, hullóanyag, stb...) A tető formájától függő mértékben változik a hulló anyag mennyisége is. Ezért van az, hogy két külön formájú tető aminek a felülete egyébbként egyforma méretű, más mennyiségű anyagot kíván.

Egyrétegű lapostető szigetelés:
- 2900 Ft/m2 - től. (anyag fajtájtól függően)

Kétrétegű lapostető szigetelés:
- 4100 Ft/m2 - től. (anyag fajtájtól függően)

Kétrétegű lapostető hőszigetelés:
- 6200 Ft/m2 - től. (anyag fajtájtól függően)

Ereszcsatornák cseréje:
- 2500 Ft/fm - től. (anyag fajtájtól függően)

Az áraink nettó árak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!


Az árak minimum 120m2-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

J.K.I Mentor Kft tovább tevékenyégei:
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS VISSZAHÍVJUK ÖNT!


Budapest  
Pest-VÁRMEGYE  
Baranya-VÁRMEGYE  
Borsod-Abaúj-Zemplén-VÁRMEGYE  
Győr-Moson-Sopron-VÁRMEGYE  
Somogy-VÁRMEGYE  
Szabolcs-Szatmár-Bereg-VÁRMEGYE  
Vas-VÁRMEGYE  
Veszprém-VÁRMEGYE  
Zala-VÁRMEGYE  
TOP